Detta är en speedpaint till :D <3



 Min bästa bild ännu <3


Lineart Tutorial :D Hur man tecknar digitalt

Hejsan :)

Här kommer den till tutorial av hur man tecknar digitalt. Men mest hur man använder Photoshop och tecknar en outline....Photoshop är inte min favorit.....


Catwalk del 7

Hejsan idag är det skönt!

Nu slutar det hela Catwalk uppvisninge, med vad som har varit min inspiration. Dett är ju ett sätt att arbeta på (för att få ideer och inspiration) Gör ett moodboard elr ett så kallat inspirations tavla.


Catwalk del 6

Yay!

Sista catwalk bilden! Och det får avslutas med Kina :D Min favorit bild av dem alla, är så nöjd med kläderna och färgerna. Känns verkligen som Kina.
Tanken här var att Kina är ett slags kungarike, med starka röda färger och ett mönster som är typiskt dem. Även här återkommer de röda, svarta och guldiga inslagen.

Ni har sett finskissen, nu den digitala!



Nästa inlägg blir moodboardet/inspiration grejen xD


How to draw manga :D Typ ;)

Hejsan :D

Nu kommer en tutorial. Hur man tecknar ansikte/ögon, mer hur man placerar allt. Glömde att säga att man ej får glömma avståndet mellan ögonen, minst ett öga i avstånd, för så är det på de flesta människor :)
Hoppas ni gillar den, den är snabbt ihop slängd, men basic och bra :)
Teckna på och ha så kul!
Lycka till :)



 


Smink tajm... :D

Hello på er :D

Visst har denna dag varit fin? Mors dag och härligt väder, vad mer kan man begära ;)
Idag så var jag hos en kompis, där hennes syster fick provsminka mig, hon ska sminka mig på balen den 7:e juni :D Ser fram emot det. Det fick bli bruna ögonskuggor och en svart eyeliner, detta fick mina ögon att bli riktigt blå! Yay :)
Dock så är jag väl orolig för vad min kavaljer ska tycka, men det ordnar sig nog!
Ursäkta för mitt flöthår, men så får det bli xD



Det på halsen har ännu inte försvunnit T_T


Catwalk del 5

Hej :D

Här är en typ favorit :D Spanien! Matadorer och flamenco och zorro, jag mycket inspiration. Med färger som svart, rött och guld! Håret ska vara mörkt och gärna med rosor i. Passion.
Ja vad mer ska jag säga xD



Är rätt nöjd med den xD Får ta och göra om den snart igen :)


Balen för mina vänner

Hejsan :D

 Idag sticker jag till tranås för att se på deras bal. Känner några där så därför tittar jag, och jag har lite tid xD Ska senare iväg till en komipis och vi får se vad vi gör då :D Har varit med min pojkvän Philip lite och det blev en hel del klagande ifrån mig. Har ju fått enorma blåor på och under min fot, så var lite ledsen då. Tur att han fanns till hands <3 Så jag går inte helt okej ännu T_T
Men jag klarar mig! :D



Suddig cosplay-bild från närcon 10 tror jag :D


Catwalk del 4

Hello :D

Nästa bild i denna catwalk blir...USA... Ja xD
Här har jag tänkt att USA är ett väldigt egocentriskt land, där de älskar sitt land och tror på gud över allt annat. Men här finns kändisarna med stort hår och stora svarta solglasögon.
Har fin skissat ner den först för att senare scana och lägga in den på datorn. Program som användes är SAI



Likadant med denna så är jag inte så nöjd xD De 2 sista är mina favoriter <3 :)


Catwalk del 3

Hello :)

Kanada är nästa modetecknings bild :) Här har jag valt att fokusera på lönnlövet. För det är så typiskt dem ;D Men också att det är nog lite kallt det (ibland) så får hon en fin huva på sig med :D
Finskissade den och scanade in den, och sedan lekte klart med den i Sai och CS2



Är dock inte så nöjd med denna, men så kan det få vara ibland :D


CatWalk del 2

Hejsan :)

Nu äntligen börjar den! Catwalken ;)

Låt oss börja med Frankrike :D
Jag gjorde först denna bild som en blyertsteckning, blev riktigt fin. Jag tänkte på paris tornet (eiffeltornet) och det var min huvudinspiration. Så eiffeltornet är mitt på klänningen och skapar ett intressant liv. Baskern är med också på ett hörn ;) Såklart ville jag ha deras flaggfärg med i kjolen :D Blev väldigt nöjd med denna.
Har redigerat och lekt lite med den i Sai och tillslut CS2



här ser ni den i sin helhet :)


Tutorial lite tips för skiss! :D

Hej igen på er :)

Här kommer det, hur man snabbt får upp en skiss. Jag tror att jag inte har gått igenom detta. Så here I go!
(Så här gör jag, finns fler sätt)

När du börjar så rensa tankarna och fokusera på det du ungefär vill göra. Jag ska göra en bild med 2 människor, en kille och en tjej, de ska ligga ner och se lite filluriga ut ;)

Tanken är klar!

När du börjar skissa så gör en streckgubbe, jag vet det är urtråkigt och man vill börja med de anavcerade grejerna direkt. Gör det, men det kan vara svårare att skapa bilden då. Så gör en simpel streckgubbe.

När den är klar så kan man lägga till former, kvinnor har lite mer rundare former medans männen är mer fyrkantiga. Räkna också hur många huvuden hög den ska vara ( 6 st är normal människa, 8-9 är en manga figur i princip, men det är ju upp till dig) Titta på anatomi, det hjälper :)

När ni har alla dessa trianglar, bollar, cylindrar och fyrkanter så kan man börja fläska på dem. Easy, dra linjer så som kroppen ska vara.

Använd gärna en blå färg på pennan, och en penna som är lite genomskinlig (jag använder airbrush penslen på datorn, enkelt och snyggt) Jag använde röd dock, men vilken färg som helst funkar :)



Ni ser det blåa, det är formerna som jag gör. Sedan använder jag rött för att utmärka kroppen. För er ser detta säkert jätte stökigt ut, men för mig är det inte det. Så tänk inte på att det är messigt elr stökigt, så länge NI ser det så är det bra! :)

Mer kommer snart <3


Välkommen :D

Hejsan :D
Under denna vecka och lite in på den andra så ska ni få se vad jag har skapat till modeteckningen. Idag börjar jag med min inbjudan till er :) Från och med imorgon ska bilderna dyka upp. med lite förklaringar och hur jag har gjort. Efter denna serie så hoppas jag kunna släppa ut ögon tutorialen :D Så säg vad ni tycker, fina kläder elr fråga mig hur jag har gjort. Nu så är det bara att kommentera på och begär, vad vill ni se mig göra? Vad ska jag lära er? :D
Käckt va? Allt är snyggare på engelska xD Länder och plagg??
Program: Phostoshop CS2 & SAI

Fortsätter att teckna :)

Hej på er :)


Idag är man ledig och ska försöka att teckna lite. Lite svårt att få ideer nu, stressad inför projektarbetsdagen. Måste få ut mina grejer på nätet ju. Men jag ska snart lägga upp en speedpaint där ni ser hur man tecknar lite. Ska göra en video om hur man tecknar ögon och placering av allt i ansiktet.

Denna blogg kommer att fortsätta att lära ut om hur man tecknar. Jag hoppas att det blir bättre med tiden. Är ju lite trött på att blogga xD Men det ska ordna sig :D Här kommer en skiss (välarbetad)


Min stil har ändrats :D

Hej :D

Idag har jag verkligen varit kreaktiv och skapat :D 2 bilder fick det bli. En bild är en remake kan man säga, för att se hur jag har utvecklats. Och det har jag gjort en hel del! Blev så nöjd med min karaktär Death Angel, hittade en formel också som passade henne så väl. Hela bilden lägger jag inte upp här utan på min Deviantart: http://mangalena.deviantart.com/art/The-Calling-Of-The-Loved-Ones-301009672

Men här kommer jämförelse bilderna :D Jag tror att den gamla är från 2010, men är inte helt säker :)


Jag gör modeller!!?

Hello :)

Tja denna kväll har jag varit uppe lite för länge...men jag gjorde en fackteckningsbild. Jag har inspiration världen, typ länder :D
Den första bilden är France ;) När jag tänker på France så tänker jag på flaggan, paristornet, deras flagga och lockigt hår oO Så bilden har de elementen i sig. Man kan lätt se att det är France :) (Frankrike)
Jag gillar den, ska bara fin fixa kanterna på bilden, ni får "beta" bilden och en cropad en (nerklippt) :) Hoppas ni gillar den.



Program: Paint Tool Sai
Timmar och Minuter: 3 h 35 min


Wow Länge Sedan oO

Hello :)

Nu har jag insett att jag har varit borta alltför länge... -.-¨Men det kan ju inte bli mycket annat nu ;D
Jag har varit i Polen den senaste veckna och det var underbart! Det var varmt, typ 30 grader varmt! blev solbrännd, som vanligt -.-' Och jag saknade min pojkvän såååå mycket, massa par gick hand i hand och gullade med varandra. Så klart man saknar sin älskling då :)

Nej men nu till tutorialsen :) Min nästa tutorial ska jag göra lite mer om fattande om huvud och placering av ögon och sådant. Sedan ska en video upp om hur man kan teckna olika ögon, samt lite färgläggning. OBS! Ni får lära er det jag kan :)

Här får ni en bild <3 Ser att folk fortfarande har följt mig, så tack ni kära läsare <3



BTW jag vann inte något på tecknar tävlingen...Fast min var mest utvecklad, hade inte många som kunde hjälpa mig och rösta :/ <3 Nåväl jag vet att jag är bra :)

Ha det gött nu <3


RSS 2.0